Selecteer een pagina
We bouwen nu aan de eerste Nederlandse Theater Chatbot voor De Kleine Komedie die rond de kerst feestelijk zal worden gedoopt. Haar werknaam is nog even TheaBot, maar er wordt druk gebrainstormd over een goeie naam en persoonlijkheid.

Inhoud

TheaBot heeft antwoord op alle vragen rond De Kleine Komedie. Van historie, tot voorzieningen voor mindervaliden, tot procedures voor kaarten teruggeven, tot vrienden worden. Daarnaast kan TheaBot in het actuele speellijst kijken en je antwoord geven over voor welke voorstellingen er nog kaarten zijn en hoe laat ze beginnen enzovoort. TheaBot is 24/7 beschikbaar (ook als de kassa open is) en als ze er niet uitkomt of in herhaling vervalt is er tijdens kantooruren altijd een Kleine Komedie medewerker die kan bijspringen.

De kaartverkoop-informatie halen we LIVE uit het kaartverkoop/planning-systeem en plaatjes van de voorstellingen uit het web-systeem, en we linken door naar de juiste verkooppagina.

Pilot

We zijn erg blij dat we deze pilot met De Kleine Komedie mogen doen. We zitten bij elkaar om de hoek en we zijn nu vol vuur de vragen, vervolgvragen en antwoorden aan het verzamelen en testen. TheaBot weet op een gegeven moment zó veel van het theater dat we haar ook gaan inzetten als vraagbaak voor nieuwe medewerkers: “Hebben wij eigenlijk wel een invaliden-toilet?”.

Testen

We gaan een serie tests doen en vragen we groepen gebruikers om hun vragen te spuien. Ondertussen kijken we nauwlettend mee en helpen TheaBot als het moet. Wil je mee-testen, stuur dan een mail aan info@datamagic.nl, of reageer hieronder. Je mag ook reageren met je ideeën hebt, of vragen, of andere feedback over TheaBot. Heel graag zelfs!